Dacă tot văd că în ultima vreme, tot bloggerul se înghesuie să organizeze evenimente peste evenimente, uite că organizez şi eu evenimentul meu personal. De fapt, problema e astfel.

Una din cele mai mari agenţii de turism, AA Travel, a fost absolut încântată de relatările mele din Grecia şi mi-a făcut o propunere pe care nu am putut-o refuza.

Aşa că în weekendul acesta şi weekendul următor voi fi tester de vacanţă, în rromânia şi Bulgaria. Mai explicit, mă voi caza la 2 hoteluri de 5 stele, unul din Mamaia, hotel Vega şi unul din Bulgaria, la Nisipurile de Aur, hotel Melia Grand Hermitage şi voi scrie de la faţa locului exact ce voi vedea, cum voi fi tratat, care sunt condiţiile din hotel şi staţiune, cum e mâncarea etc.

Cu ocazia aceasta cred că vom tranşa odată pentru totdeauna şi vechea dilemă, unde e mai mişto, la Mamaia sau la Nisipurile de Aur.

În concluzie, alături de Rompetrol şi Ford, o vom lua din nou la picior.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.