Ştiţi articolul cu Claudiu (cărui Claudiu încă îi puteţi dona, celor ce donează de acum, fiind timpul mai scurt, le voi pune linkul mai sus, să beneficieze de puţină vizibilitate). Vreau să fac un comentariu mic şi cine s-o supăra, să se supere, cine nu, să nu se supere.

Eu sunt un tip oarecum dintr-o bucată. Putem spune şi din topor, nu mă deranjează. Îmi place să îmi respect promisiunile indiferent de cost, sunt întotdeauna punctual şi nu mint. În rest, sun plin de defecte.

Eram conştient că mulţi din cei ce au donat pentru Claudiu nu o fac pentru link. Oribilu` a donat 100E, nu a vrut să de vreo adresă de blog, link, nimic. Katmai la fel şi mai sunt multi cu donaţii de 75, 50 de euro şi mulţi care nici măcar nu au confirmat trimiterea, deşi au donat.

Mie mi s-a părut normal să pun linkuri. Asta în pofida faptului că mulţi dintre ei m-au rugat foarte serios să nu pun link, că nu de aia donează, nu îi interesează etc. Eu totuşi le-am pus linkul acolo, a fost obligaţia mea şi ţin să mi-o asum în întregime. Care e partea funny?

Fiind foarte mulţi, am mai greşit linkuri. Na, târziu în noapte, multă haştemeleală, e oarecum scuzabil. La unii dintre ei mi-a atras atenţia unul din comentatori, printr-un mail. La alţii, mi-am dat seama singur. Ei, la alţii, şi-au dat seama singuri. Şi mi-au dat mail. Dragă, vezi că ai greşit linkul, linkul corect e ăsta, mulţumesc. Cine au fost cei ce au făcut asta? Unii din cei ce îmi explicau că nu linkul e important, ci viaţa, să fie sănătos copilul, te rog, deci nici nu vreau sa aud de link etc.

Tipilor, probabil că e un mod de a trăi. Probabil că ai succes dacă eşti cutră în viaţă. Probabil unii oameni apreciază dualismul, ca să nu îi spun altfel.
Dar vă rog, pe viitor, nu la mine. Nu suport chestiile astea. Şi viaţa vă aduce la suprafaţa apei ca pe uleiul de focă. Serios.

Reţineţi, nu vreau să minimizez efortul nimănui. Nimeni nu a cerut nimănui să păreţi nişte Mecena în devenire. A fost o tranzacţie simplă. Eu ofer ceva contra bani. Atât. Mi se pare o cale foarte onorabilă.
Părerea mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.