Am ieșit ieri să iau mărțișoare pentru gașca de femei care îmi aglomerează viața. Dintotdeauna sunt providerul numero uno în domeniu și iau numai chestii de calitate, nu vestitul mărțișor cu Guță și Salam.

Doar că ieri, cum am ieșit, așa m-am și întors. Pentru că, fără excepție, toate tarabele de mărțișoare erau manageriate de ciori, care mai de care mai scandalagioaică și mai slinoasă. În alți ani parcă mai cumpărai cu plăcere, erau studenți cu creații proprii, tineri…Acum, lula, numai cioropine cu gablonțuri pe post de Ia hargintul, prietene, e de bine.

Așa că azi am fost la Muzeul de Geologie, pe Kiseleff, unde este târg de mărțișoare. Mărțișoare superbe, din diverse pietre prețioase sau semiprețioase, coliere, brățări, bijuterii și mai ales, tot felul de pietricele simpatice, șlefuite sau nu, cu denumiri ca malachit, florentiuniu, agatit, care arată frumos, sunt plăcute și, ce e mai important, nu sunt vândute de țigani.

Mergeți la muzeu, copii. Târgul e deschis și zilele astea, intrarea e 4 lei și gratis pentru femei. Merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.