Da, ştiu că v-a fost dor de personalitatea subsemnatului, dar astăzi a fost ziua decisivă în căutarea casei mult-dorite în Bucureşti.

Ştiu, credeţi că în Bucureşti există numai case scumpe, supraevaluate, care nu îşi merită banii. În mare parte e adevărat. Dar există şi multe excepţii. O garsonieră foarte frumoasă şi elegant mobilată  poate fi găsită la 330 de euro, cam peste tot.

Eu am reuşit să îmi pun planul în aplicare, cel de a găsi o casă bună şi ieftină.

Şi aşa, am găsit un apartament cu 2 camere, confort 1 decomandat. Probabil are o suprafaţă locuibilă de vreo 55 mp. Cu o bucătărie uriaşă. Cu  balcon. Tot ce îmi puteam dori de la o casă. La doar 300 E. Nu e rău, nu?

Recunosc, nu reuşeam să mă descurc fără o agenţie imobiliară, cu un patron atât de inimos, încât ai impresia că nu e agent, fiind obişnuit cu nesimţire, vrăjeală, discuţii sterile, comisioane de vizionare şi alte bullshituri.

Chiar merită să îl laud, pentru că m-a ajutat enorm. Nu, nu are treabă cu blogurile, nu ştie că scriu despre el şi în mod sigur nu va citi asta.

Dar dacă vreţi o agenţie meseriaşă

Peter House

Bucureşti, Bvd Chişinău nr.15

Telefoane: 0729 474 151

                  0720 925 921

                  0788 012 909

Heh, me so kewl.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.