Am tot gândit o introducere la postul ăsta, dar nu îmi venea nimic inteligent în cap. Ştiu, sunt în mediul meu natural. Aşa că o să comentez direct.

Mirobolanta, extraordinara, magnifica emisiune După Bloguri, singura emisiune care prezenta blogurile pe offline, aşa cum sunt ele, pe scări de minister de justiţie, prin autobuze, prin interfoane şi alte bălării născute la ceas de seară în creiere încinse, a fost suspendată de la iRealitatea.

Motivul, pe care dealtfel pedalează şi cei de pe site, este că, dragă doamne, a venit campania electorală şi a trebuit să facă loc oamenilor politici şi banilor pe care aceştia îi aduc.

1. Acum 2 luni, sau când a început emisiunea, nu se ştia că începe campania electorală la mijlocul lui mai? Sau pur şi simplu au procedat ca Băsescu, au constatat că iarna nu-i ca vara şi au fost luaţi prin surprindere?

2. Nu-i aşa că toţi aţi realizat că duminică seara la ora 11:30 este ora de maximă audienţă pe un post de televiziune, când tot muncitorul, cu mic, cu mare, se înghesuie în faţa televizorului să se uite la emisiuni politico-electorale?

Concluzia?

Podul de piatră s-a dărâmat,
A venit Vântu şi l-a luat,
Vom face altul pe râu în jos,
Altul mai trainic, mai Comănescos.

Adică succes zero, la revedere.
Pe cât daţi pariu că în cel mai scurt timp o să anunţe că emisiunea se întrerupe şi se întorc la toamnă?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.