Râdeam ieri cu rezultatele la testele naționale, care au sărit brusc ca procent de promovabilitate la peste 70%, arătând glorioasa venire la putere a catrinei andronescu. Relaxați-vă, știu că e un mutulică numit pricopie parcă, dar dacă voi aveți impresia că ăla e ministru…

În fine, nu despre asta vreau să scriu.
Ci despre acțiunea în forță de la liceul Bolintineanu, unde corupții de profesori au fost asaltați de către DIAS și SRI. I mean, pe bune? S-au dus luptătorii de la DIAS să îi ridice pe profesori? Și le-au găsit bani în sutiene? Gata, aia a fost cu corupția din .ro?

Vorbim de respectul datorat învățătorilor copiilor noștri. Ok, probabil erau acolo și profesori care îi lăsau să copieze. Dar cei care erau integri, dar au fost ridicați pe sus de mascați, ce respect vor mai primi din partea elevilor? Cum să intri în liceu cu mascații, ca să stârpești corupția celor 30 de lei de protocol?

În timp ce adevărata corupție se lăfăie pe toate gardurile, Năstase face 8 luni de pârnaie, ridzi e bine mersi, băsescu nu mai zic.
Da, știu, trebuie să se înceapă de undeva. A început bine.

Vorbeam azi cu cineva, care îmi spunea exact cuvintele pe care le aveam eu în cap.
În fiecare zi, realizez că suntem într-o țară condamnată, într-un loc fără nici o speranță, unde venirea zilei de mâine nu îți aduce nici o satisfacție, ca cetățean. E doar obligația de a trăi într-un concubinaj forțat cu statul și necesitatea zilnică de a-l fenta cât mai mult, pentru a-ți putea proteja familia.

În rest, toate cele bune. Arhiblog recunoaște rolul activ al bisericii ortodoxe române în crearea statului modern român.
Păi cum plm nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.