Din păcate, în corespondeța recentă cu diverși, mi-am scăpat numărul de telefon în semnătura de la mail. În general, nu fac greșeala asta când discut cu oameni pe care nu îi cunosc personal, dar, din neatenție, se mai întâmplă.

Unul din diverșii respectivi s-a gândit că ar fi o glumă bună să mă sune cu număr ascuns și să stea la telefon, chicotind.
Eu nu prea răspund la telefoane cu număr ascuns. Mi se pare lipsă crasă de respect să faci așa ceva și nu am ce discuta cu tine, fără discuție. În ultimul timp, mă suna cineva dintr-o corporație cu ieșire generală pe număr ascuns și de asta am apăsat verde la vederea Private Number.

Ok, nu e mare brânză, mi-am pus să blocheze androidul orice număr ascuns și aia a fost, no biggie.
Partea amuzantă e alta.
Deși nu răspund, pentru că practic nu am cum, app-ul de android dă reject înainte de a avea eu acces, omul insistă. Zilnic, sunt zeci de apeluri în interval de câteva minute în logul softului.

Mă întreb, câtă lipsă de ocupație poate avea cineva? Adică, dacă ar munci în intervalul ăla sau dacă ar avea aceeași determinare în aplecarea către o muncă utilă societății, omul ar avea chiar succes în viață…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.