Încerc să mă păstrez de partea corectă a baricadei și să îmi corijez micile tentative de extremism sau rasism. Deși am trecut prin destule cu țiganii, le iau mereu partea și încerc să fiu activ în implicarea socială ce favorizează integrarea țiganilor în societate.

Dar după chestia asta, nu pot spune decât atât

ȚIGANUL, TOT ȚIGAN.

Jurnalista Adina Fartusnic a fost astazi amenintata si injurata de membrii familiilor care si-au facut din padurea Faget casa. Asta dupa ce, in urma articolului publicat saptamana trecuta, autoritatile au intervenit si le-au oferit oportunitatea de trai intr-un centru curat, incalzit, unde ar fi putut beneficia de tot confortul secolului 21.

“Te prind pe strada si te omor. Te strang de gat. Din cauza ta suntem aici. Imi dai tu bani sa ma duc la gunoi? Din padure eram aproape, aici cum fac bani? Ma c*c pe hainele tale si pe mancarea ta”, urlau oamenii, in timp ce jurnalista a fost insotita pana in strada, la masina, de personalul centrului.

Am făcut refund tuturor celor ce au donat, mai puțin Dianei, care a donat în CAD și, datorită și unei plăți automate făcute de paypal, plus rata de conversie meseriașă a aceluiași paypal, pur și simplu nu mai am acei câțiva CAD necesari în cont pentru a completa suma respectivă. Încerc în seara asta să îi iau de la vreun prieten cu paypal și îți fac refund imediat.

Am fost tentat să spun că e ultima oară când încerc să ajut pe cineva prin intermediul blogului. Dar, din păcate, sunt un om prea bun la suflet.
Prost de bun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.