Niciodată nu am crezut între prietenia dintre sexe. Cel puțin, nu în prietenia dintre părțile simpatice, ca să nu spun frumoase, ale sexelor opuse.

Practic, din experiență proprie, pot certifica asta fără nici o problemă. Desigur, nu după ce m-am căsătorit, pentru că în acel moment te transformi și capeți alte priorități.

Dar înainte de asta, practic posedam mental fiecare femeie cu care aveam o relație. Pornind de la doamna învățătoare și terminând cu colega ochelaristă cu care mergeam dimineața la muncă, împărțind același 123.
Desigur, e discutabil dacă reușeam să îmi transpun în fapte posedările.

Dar ideea e că, indiferent de declarațiile de fațadă ale oamenilor, prietenia om-femeie, în sensul ei clasic, nu există. Sunt prieten cu Cismaru și Crivăț, dar nu mi-ar trece prin cap nici o secundă să încerc să îmi imaginez cum ar face în pat vreunul din ei.

În schimb cu prietenele… Bine, am explicat mai sus, nu acum, acum sunt doar un povestitor, dar Cetin, cel cu mintea de acum 15 ani…

Așa că #fetelor, cum ar spune un hashtag de rețea socială, dacă un prieten bun vine la voi și vă oferă un cadou de valentine’s day, din cea mai pură prietenie, să știți că în mintea sa v-a dezbrăcat demult, iar baia lui e plină de rămășițele iubirii voastre.

Happy Valentine’s Day!

ghiciti cine e doar prieten />

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.