Screen Shot 2014-06-04 at 18.06.38

Citeam articolul ăsta, tânjind la aducerile aminte din trainingurile zeci, făcute prin corporațiile unde am activat. Ești cel mai bun, cel mai tare, important e să vrei, nu lăsa procrastinația să te doboare, ridică-te de pe scaun, ieși din zona de confort, toată gama de bullshit pe care ți-o servesc oamenii care practic, nu știu să facă nimic în viață decât să proastească loseri și să le ia banii.

AAAANYWAY.
Revenind, una din cele mai mișto chestii pe care o văd pe internet, la diverșii antreprenori de mare succes, este îndemnul Nu îți fie frică de eșec, eșecul te învață, eșecul te mobilizează, eșecul te duce mai departe.

Right, măi băieți. Pentru că noi, ca și voi, avem mazda 6 de la tata, fond de protocol de la compania familiei și, în general, o salteluță moale, în cazul în care ne lovim, să nu ne doară fundulețul.

Nu, bă experților.
Nouă ne e frică de eșec. Pentru că noi venim cu banii noștri, nu cu banii altora. Eu, dacă dau chix, îmi pierd banii mei, care de fapt sunt banii familiei mele. Adică banii de chirie, banii de pamperși, banii de mâncare sau banii de benzină.

De aia nouă ne e frică de eșec. Și de aia mizeriile astea NLP-izde sunt de tot rahatul. pentru că bagă în mizerie oameni care nu au nici o treabă cu succesul pe cont propriu și care sunt născut și făcuți pentru a munci pentru ceilalți.

Dar de undeva trebuie să vină și banii ăia cu care trainerii și specialiștii online-ului își asumă eșecurile, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.