jojo

Afişele publicitare în care Jojo apare în costum de baie au fost stropite cu vopsea de un grup de suceveni “iubitori de moralitate publică”.

Mi se pare normal. Să fie moralitate, să fie respect și să fie exemple de comportament cetățenesc.

Desigur, violul mamei sau al bunicii, obicei din moși strămoși, caracteristic zonei Moldovei, nu este o problemă de moralitate. În primul rând, pentru că nu se petrece în public, iar oamenii au bunul simț de a-și iubi familia în particular.

La fel, violarea propriilor copii nu se încadrează la lipsa de moralitate, pentru că se știe, omul mai bea o sticlă două de samahoancă și simte nevoia să se distreze. La urma urmei, tot de el e făcută, decât să o întineze un străin, mai bine taică-su.

Alcoolul? Alcoolul nu e o problemă de moralitate, alcoolul îl bem nu îl punem pe garduri publice, să îl vadă vecinii și să fie tentați să îl consume.

Bătaia cu cuțitele, acest obicei atât de frumos și de răspândit în zonele județului? Păi ce e imoral? S-a uitat urât la mine, e normal că i-am mai făcut un buzunar. Dimpotrivă, am respectat moralitatea, nu invers.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.