beto perez

Beto Perez, creatorul Zumba, una dintre cele mai mari vedete ale fitness-ului mondial, va sustine la Cluj un MasterClass de Zumba, in cadrul unui eveniment incendiar organizat la Cluj de catre lantul de sali de sport Gimmy. 

Este pentru prima oara cand Beto Perez, creatorul Zumba, vine in Romania, o tara in care exista sute de mii de fani si practicanti ai acestui program de aerobic ce a devenit un fenomen mondial.

Pe 26 octombrie 2014, la Expo Transilvania, mii de iubitori ai Zumba sunt asteptati pentru 4 ore de energie pura in compania marelui Beto Perez!

Detalii despre eveniment, pretul biletelor si felul in care se pot comanda gasiti pe betoperez.gimmy.ro

Pentru Romania, pentru sport, pentru toti iubitorii de Zumba

“Pe 26 octombrie, Clujul va fi punctul principal pe harta mondiala Zumba. Ne bucuram ca am reusit sa convingem echipa de profesionisti din jurul domnului Beto Perez ca suntem in stare sa organizam un eveniment de asemenea proportii. Dedicam acest eveniment Romaniei, tuturor instructorilor si fanilor Zumba, tuturor celor ce cred in valorile sportului! Ii asteptam pe toti la Cluj pe 26 octombrie ca sa ii aratam domnului Perez ca Romania il respecta si iubeste! Dorinta noastra, a organizatorilor, este sa popularizam prin acest eveniment si mai tare in Romania valorile Zumba”, a declarat Cristina Alexa, manager al Gimmy Romania, organizatorul evenimentului.

Istoria Zumba

Zumba este practic rezultatul unui “fericit accident”, asa cum descrie insusi fondatorul intregului concept. In 1986, Beto Perez, instructor de fitness in orasul sau natal Cali, Columbia, si-a uitat caseta cu muzica sa clasica pentru cursul de aerobic pe care il preda. Solutia pe care a gasit-o a fost sa utilizeze muzica pe care o avea la dispozitie în acel moment si pe care o asculta de obicei in masina (salsa si merengue), improvizand un program de aerobic iesit din tiparele traditionale. Intrucat acea sedinta de dance-fitness a avut un impact extraordinar printre cursanti, Beto a concretizat ideea intr-un nou program revolutionar de fitness, intitulat “Zumba Fitness Party”.

Beto_2439

Dupa succesul cunoscut in Columbia, Beto s-a mutat in 2001 in SUA, mai precis în Miami, Florida, unde a facut echipa cu Alberto Perlman si prietenul sau din copilarie Alberto Aghion, infiintand compania Zumba Fitness.

Muzica este principalul element care confera originalitate, energie si buna dispozitie, cel prin prisma caruia este posibila o diferentiere a ceea ce inseamna Zumba intre alte antrenamente de aerobic. Exercițiile Zumba includ atat melodii cu ritmuri lente sau ritmate, cat si piese potrivite unui antrenament de rezistenta. Muzica vine din variate stiluri de dans: cumbia, salsa, merengue, mambo, flamenco, chachacha, hip-hop, soca, samba, reggaeton, bollywood, dans din buric, bhangra, axé și tango.

Zumba este recomandat de specialisti tocmai pentru numeroasele beneficii atat asupra fizicului, cat si asupra psihicului celor care il practica. Miscările Zumba solicita si pun in miscare toate grupele de muschi, modeland si tonifiind corpul. In acelasi timp, acestea actioneaza precum exercitiile cardio, solicitandu-ti inima si imbunatatindu-ti sistemul cardiovascular. Asadar, in timpul unei sedinte se poate ajunge la arderea intre 700 si 1000 de calorii, ceea ce face din Zumba un program recomandat celor care vor sa scape sanatos si eficient de kilogramele in plus.

Comanda acum biletul de participare la acest mega show! Detalii despre pretul biletelor si cum se comanda acestea gasesti AICI!

Si… ca sa intri mai repede in atmosfera incendiara a showului de pe 26 octombrie 2014, de la Cluj-Napoca (Expo Transilvania), da play pe cantecul de mai jos!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.