vaccin

Pentru că tot scriam că a trebuit să îi fac țâșpe analize copilului și mă declaram mulțumit de asta, pentru că e vorba de sănătatea lor, amândoi copiii mi-au făcut deja 3 viroze/gripe etc de la începutul grădiniței. Ultima și cea mai rea, cu tuse de rupea patul, s-a lăsat cu medic, antibiotice și stat acasă aproape două săptămâni.

Dar, undeva în sinele meu mic și reconfortat, m-am simțit atât de bine când am discutat azi cu o mamă de kinder de la grădi, care se plângea într-un grup de eleganți pantelimonezi, că vaccinurile anti gripale din ziua de azi sunt de rahat, că ea i-a făcut vaccinul copilului și tot s-a îmbolnăvit.

Pentru că e ceva normal să introduci un virus în organism și să te îmbolnăvești, dar mai ușor, ca să capeți imunitate împotriva virusului, să nu mai fii foarte bolnav. Ghinionul e că în unii ani, cum ar fi anul ăsta sau anul trecut, virusul își produce mutații rapide și tu te imunizezi degeaba. E ca și cum ai bea ceai de tei pentru Ebola.

Dar e bine să facem vaccinuri pentru orice tâmpenie.
Că nu costă mai nimic.
Nici cât un abonament la metropotam.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.