Când știi că ești blogger de blogger? Atunci când îți găsești sponsor pentru micul dejun. Și peste asta, cel mai bine e atunci când îți găsești sponsor pentru mic dejunuri sănătoase. Partea interesanta e ca o sa testez in fiecare dimineata, timp de 20 de zile, cate o reteta de mic dejun, in cadrul unei campanii pe care o face Tnuva pe micdejunsanatos.eu, iar eu o sa povestesc pe blogul respectiv ce mi-a placut, asa ca va invit acolo in cazul ca va lipseste inspiratia pentru micul dejun de a doua zi.

Daca va simtiti creativi, trimiteti si ideile voastre de retete, si puteti castiga in fiecare saptamana un premiu simpatic, un ceas Clocky cu care sigur o sa va treziti devreme ca sa aveti timp de mic dejun. Mai exact, e ceasul Clocky cu care sigur o sa va treziti devreme ca sa aveti timp de mic dejun, pentru ca e ceasul ala care suna si se ascunde prin camera. Dupa o luna de tratament, sigur o sa va intre in obicei si n-o sa mai apasati snooze ca de obicei. Nu-mi spuneti ca nu faceti asa, ca va stiu. Asta e ceasul anti-snooze.

Si, daca v-am facut curiosi, iata prima reteta pe care am testat-o.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.