A ahui – ( a-hu-i) : expresie moldo-rusa, acțiune/reacție umana ce denota o profundă stare de șoc amestecată cu sinceră uimire la pachet cu ochi făcuți cât cepele. Folosit in context : eu am ahuit. O expresie populara fiind și : (eu) am ahuit de viață.

 

Desigur, se considera a fi expresie licențioasă și pentru asta o să-mi cer scuze. Că sunt domnișoară și nu se cuvine.

Dar, dar. Sincer vă spun ca eu am avut o puternică reacție de șoc amstecată cu o sinceră uimire când am vazut statusul  de pe facebook al domnului Mihai Pașcovschi.

Direcția Europa, la pachet cu, cadouri inspirate.

Nu o sa comentez partea politică, comentez strict imaginea si impresiile lasate. Am votat pentru ei, acum mi-e greață că sunt reprezentați de așa oameni.

 

image

image

Mihai Pașcovschi e secretar de partid al Partidului Liberal ( PL), si arunca cu porecle si acuzații spre cei cu care se aliaza in idei pro Europene pentru a prinde locuri in Parlament.

Mihai Pașcovschi e secretarul de partid care are facebook-ul tapetat cu insemnele partidului dar nu realizează ca emoji-urile care reprezintă materii fecale nu sunt adecvate.

Mihai Pașcovschi face de propriul cadou propriul partid și reacțiile alegatorilor de pe facebook spun multe. Eu nu vreau un om ca Mihai Pașcovschi să duca Moldova mai aproape de Europa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.