ahmed

De ieri, 90 000 de oameni urmăresc doi teroriști, despre care știu unde se află și nu fac nimic pentru a-i prinde. Ba nu a venit procurorul, ba nu răspund la telefon, ba încă nu a venit tancul. Serios, au adus un tanc, înțelegeți, UN TANC.

Între timp, un alt dement, a luat alți oameni ostateci. Autoritățile, ca de obicei, sunt în expectativă. Și ca să închei apoteotic:

“Prioritatea este stabilirea unui dialog”, a declarat presei Pierre-Henry Brandet. Ministerul de Interne a afirmat de asemenea că negociatorii au “încercat să stabilească un contact” cu cei doi bărbaţi, aflaţi într-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële.

Înțelegeți, prioritatea nu e omorârea acelor gunoaie. Prioritatea e stabilirea unui dialog. Sunt sigur că rudele celor 12 morți sunt atât de fericiți că franța e o putere mondială.

Ca să mă citez, francezii nu se descurcă pentru că situația nu implică o retragere cu mâinile ridicate deasupra capului, prin urmare nu știu cum să manevreze situația.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.