Știți cum realizăm că suntem într-o țară de căcat? Atunci când ministrul turismului face pictoriale sexy de ziua celui ce a penetrat-o în funcție.
Spuneți-mi o singură țară serioasă unde un ministru își permite să devină material de labă pentru clasa muncitoare și a 2 a zi nu își dă demisia, pentru că transformă demnitatea de ministru în festival de zdrențe.

DEMNITÁR s.m. Înalt funcționar de stat, persoană care deține o demnitate importantă. [< fr. dignitaire, după demn]. Sursa: DN

Cum își păstrează demnitatea o pipiță costumată în catwoman pe coperta unei reviste, atâta timp cât orice lăbar poate să zică relaxat, urmărind-o la tv cum vorbește sforăitor despre viitor și alte chestii de ministru

“Marș fă, că și pe tine te-am futut”

Aștept cu interes să o văd și pe roberta anastase într-un pictorial sexy la costum de baie, pentru salvarea chițoranului de stepă. Sau poate tot pentru prea penetrantul președinte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.