Sunt Claudiu Bita, cu siteul pretmic.com. Nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine, dar sunt paralizat, avand handicap de gradul 1. Intentionam sa merg la meciul Romania-Olanda.

Sun frumos la bilete.ro si o duduie imi raspunde. O intreb in ce conditii poate intra o persoana cu handicap in posesia unui bilet in zonele special amenajate ale stadionului. Imi raspunde ca ei nu se ocupa cu asta si sa sun la FRF. O intreb : “nu dumneavoastra va ocupati cu vanzarea biletelor la acest meci?”

Imi raspunde pe un ton foarte ofuscat ca ei au doar bilete NORMALE si ca probabil eu vreau o invitatie. Am intrebat-o : “noi suntem anormali?” I-am mai spus ca nu ma duc acolo sa cersesc sau sa stau pe scari sau la toaleta sa vad meciul. Pur si simplu eu solicitam un bilet pentru persoane cu dizabilitati in locurile special amenajate.

Am sunat la FRF si mi-au spus ca nu mai sunt locuri si ca au primit asemenea cereri inca de pe data de 19 septembrie. L-am intrebat pe respectivul daca s-a facut public undeva acest lucru si mi-a spus ca PROBABIL pe site-ul FRF. Nu e o noutate ca “handicapatii” ar trebui arsi pe rug in Romania.

M-a frapat, pur si simplu, exprimarea respectivei: “noi avem doar bilete normale”.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.