Am observat o treabă ciudată pe blogurile noastre. De fiecare dată când un blogger atinge o masă critică de trafic, deobicei peste 2000 de unici, nu mai comentează pe blogurile celorlalți. Nu contează dacă sunt mai mici sau mai mari, dacă scriu interesant sau nu, ei pur și simplu nu comentează. Zic eu că din cauză că ar fi sub rangul lor să comenteze pe un blog, vezi dragă, mai mic.

Dragilor, nu uitați de unde ați plecat. Nu uitați că odată și voi ați instalat, cu inima strânsă, un wordpress, gândindu-vă Oare o să am succes?.
Uitați de vedetisme. Uitați de prejudecăți. Nu desconsiderați blogurile pe care le citiți. Dacă le citiți, înseamnă că vă place ce scriu oamenii aceia.

Comentați! Nu vă doare mâna. Dați un feedback celor pe care îi citiți. Se vor simți bine, se vor simți băgați în seamă și astfel, se vor simți obligați să scrie din ce în ce mai bine. Și așa creștem toti, ca grup, ca plus valoare de industrie, de blogging, de internet, de ce vreți voi.

Așa devenim mai mari, mai buni, mai băgați în seamă. Nu lupi singuratici. Pentru că traficul vine și pleacă.

OAMENII RĂMÂN.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.