S-a încheiat cel mai jenant campionat din istoria recentă a rromâniei. Furturi mai pe faţă decât acum nu se făceau nici când echipele erau conduse de Nicu Ceauşescu si Valentin Ceauşescu.
Rapid a dat goluri la Vaslui exact câte avea nevoie. A fost un regal al golurilor. Slalomau împiedicaţii negru-vişinii printre vasluieni de parcă dădeau examenul pentru motociclete.

Steaua a dat goluri din toate unghiurile posibile. Să fie, că nu se ştie niciodata. Ba mai mult, DNA i-a arestat pe trimişii Becalieni la Cluj, având la ei 1 milion de euro, plătibili in caz de victorie U Clujului.
CFR a câştigat meciul cu U Cluj din penalty. Penalty văzut doar de arbitru. Banii lui Paszkany nu au miros, chiar dacă au aromă de forinţi, nu?

Singurii care au scuipat pe banii murdari ai lui Pinalty au fost craiovenii. Tot respectul pentru brutarul din fruntea Universităţii Craiova. E Mititel, e brutar, dar are coloană vertebrală şi coaie mari.
Ceahlăul lui Hizo? Ca de obicei, orice echipă la care antreneaza această infecţie a fotbalului românesc, Viorel Hizo, promotorul blaturilor şi jocurilor de culise, a fost un amalgam de nesimţire şi furt. Şi-a cumpărat locul din prima ligă, conform regulamentelor bizare din rromânia. Din fericire, nu a putut să îl păstreze. Din păcate, banii de la Piatra Neamţ sunt mulţi, şi prevăd o noua fuziune a unei echipe nou promovate, cu Ceahlăul, iar echipa nou promovata va lua numele de Ceahlăul Piatra Neamţ.

Concluzia? Un sport jenant, scârbos, cu oameni jenanţi şi scârboşi.
Sumele care se vehiculează între leprele acestea umane frizează absurdul. 200 000€ primă de joc pentru un mingicar de ăsta? Aceasta în condiţiile în care un sportiv care se antrenează 4 ani pentru olimpiadă câştigă, în caz de succes, 40 000€?? E mult prea deplasat.
Valoarea nu mai are valoare, sportul nu mai e sport, ci doar prilej de a manevra bani.

Important e să participi?
Rott in hell, Pierre de Coubertin!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.