Se închide trompeta băsistă numită blogary. Ar fi oarecum trist, dacă ar exista o motivație serioasă. Din fericire nu e, motivația ar fi că domnul sudor șef, consilier lingău prezidențial, nu mai are bani de hosting.

E chiar haios că, după atâția ani de limbă maro, dintr-o dată nu mai există bani pentru plata găzduirii sitului, nu? Te face să te gândești care ar fi motivele reale pentru care se închide, gen băsescu pleacă, sudorul nu mai e plătit, prin urmare nu mai are de ce să se acopere cu rahat, sau altele.

E și mai haios că, din ce văd acolo, nu doar domnul sudor Bleen scrie, ci sunt mai mulți producători de content băsist. Și totuși, nici măcar punând ban cu ban, nu sunt capabili să strângă bani de un hosting.

Foarte, foarte ciudat, pentru că hostingul nu e atât de scump. Eu, acum, plătesc 40 de euro lunar și sunt aproape convins că am un trafic substanțial mai mare decât mazeta aia de site.

Și ca totul să fie complet, susținătorii canadieni lovesc cu îndârjire. Ați remarcat că toți cei care sunt niște țărăneți mândri de noua locație, automat adaugă la finalul numelui și particula plină de mândrie, canada?

trompeta basista

Deci doamna canadiancă, plecată în raiul democrației și al banului, nu are 30 de euro să susțin un asemenea proiect bun și util? Dar vai, cum se poate așa ceva? E atât de trist și dureros. Ne pare rău că plecați dintre noi, să știți că moral, Canada vă susține!

De fapt da, e trist și dureros să constați că tu, ca realizator de site, dacă ai avea nevoie de un minim minimorum din partea celor care vin să te citească gratuit în fiecare zi, nu ai primi nimic, decât câteva bătăi compătimitoare pe umăr și îndemnuri de Capul sus, prieteni, mâine va fi mai bine, găsiți voi cum să faceți rost de bani de hosting.

Bine, nu vreau să mă avânt acolo unde nu ajung nici vulturii, dar eu sunt convins că voi nu ați lăsa arhiblogul să moară, dacă s-ar ajunge la probleme de genul nu am 100 de lei, să îmi plătesc hostingul.

Dacă sunteți pro băsescu sau rezonați cu mizeriile alea scrise acolo, mergeți și donați-i un euro lui Bleen.
Astfel lămurim și dacă renunță pentru că nu mai plătește tandemul udrea – băsescu sau chiar nu mai are bani nici de o înghețată nirvana cu caramel și caju.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.