Dintotdeauna am considerat că banii strica o prietenie. Pentru că, in general, cel care cere bani cu imprumut nu va avea de unde să îi dea inapoi nici la scadența împrumutului.

Iar tu te bazezi că îți primești banii înapoi la timp. Apar discuțiile, certurile inerente și așa se duce pe apa gârlei o relație.

Soluția? Dacă ții cu adevărat la prietenia cu omul respectiv, când îi dai banii, consideri că i-ai dat de tot și nu te mai aștepți să îi primești vreodată înapoi.

Anul ăsta am dat bani cu împrumut la 2 oameni importanți din viața mea (stați liniștiți, nu sunteți voi, nu intră pe internet și nu știu ce e aia blog). Când am dat acei bani, le-am pus cruce din primul moment. Și, mirare, exact la fel au făcut și cei cărora le-am dat banii, de parcă ar fi fost vorbiți.

Nu au mai adus aminte de subiect, nu au avut nici o tentativă de a-i înapoia. Acum, spuneți voi, dacă nu gândeam așa cum gândesc, acum eram certat cu oamenii ăia și număram doi prieteni în minus, nu?

De aceea, sfatul meu este NU DAȚI BANI CU ÎMPRUMUT dacă nu puteți renunța la ei.
Veți avea mai mulți prieteni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.