Îţi iei maşină şucară, dai pe ea câteva zeci bune de mii de euro, aşa că imediat, ca orice om cu scaun la cap, îţi faci CASCO, după care, pentru prevenirea furturilor, te duci şi îţi inscripţionezi oglinzile. Astfel, tu ştii sigur că hoţul nu le va fura, pentru că rămân numerele inscripţionate, nu?

GREȘIT.
Există cumpărători pentru oglinzi furate şi inscripţionate. Fără nici o jenă, chiar dacă ştiu că acele oglinzi sunt furate de la alte maşini. Important e că au ei. Se vede inscripţia? Ce mai contează, cât timp eşti un şukar de băiat (sau fată, cum e domnişoara din poză). Înţeleg că fiind şi femeie şi blondă, a obţinut maşina aceea cu destulă greutate, desigur, prin muncă asiduă, studii îndelungate şi sesizarea diverselor oportunităţi din piaţă.

Dar totuşi, mi se pare aproximativ jenant să ai maşină de zeci de mii de euro şi să nu ai bani să îţi pui oglinzi.

PS: Oglinzile din poză sunt inscripţionate cu ceva gen B 11 NZW. Dacă aveam tehnologia aia din NCIS, în care focalizează pe ochiul suspectului filmat cu o cameră CCTV, dă enhance, se vede o fereastră, iar enhance, în fereastră o oglindă, enhance din nou şi voila, chipul ucigaşului, reflectat în lama cuţitului, după încă un enhance, sigur puteam să le spun exact.

PS: Cumpăratul de chestii furate nu e cumva cam interzis de codul penal? Parcă e lejer pedepsit de lege, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.