Voi știați că există Poliția Animalelor? Hai, serios, sunt sigur că nu știați! Nu, chiar știați?
Dar știați că poliția animalelor e de fapt un ONG particular, cu care Poliția Română se judecă acum, pentru că au copiat însemnele polițiștilor reali, mașinile lor, ba chiar și girofarurile? Și mai știați că merg prin lume și se pare că dau amenzi, rețineți, AMENZI, oamenilor? PLus că vor întocmi dosare penale.

Inspectorii vor putea da avertismente celor care nu îşi îngrijesc animalele, iar ulterior chiar şi amenzi. Cei care îşi maltratează animalele riscă dosare penal în cazul în care faptele lor vor fi considerate deosebit de grave.

Asta sigur nu o știați. În plus, prescurtarea mizeriei lor de asociație este IGPPA. Ați reținut, da? IGP. Numerele de la mașini sunt cu MAI – ****. Însăși pe așa zisa stemă scrie Inspectoratul General de Politie. Vă dați seama ÎN CE MIZERIE ne putem scălda? Într-o țară unde un neica nimeni poate înregistra la OSIM însemne asemănătoare cu cele ale Poliției și să fie bine mersi.

De ce scriu asta? Pentru că nimeni în afară de organele statului nu are dreptul de a da amenzi unui cetățean. Nici un ONG sau mizerie de organizație. Dosar penal poate întocmi doar un procuror, polițist, nu jegoși în haine cu însemne copiate.

Așa că, dacă vă oprește vreodată nu țărănete care se prezintă poliția animalelor, încercați să îl rețineți/imobilizați, după care reclamați-l la poliție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.