Unii oameni nu ştiu care e limita bunul simţ. Şi cu cât avansează mai mult în carieră, cu atât obrazul se îngroaşă mai tare. Epopeea “Mirela Bugetara” continuă cu un nou episod: directoarea de marketing de la Intact Dorothea Ionescu-Vânău nu se lasă până nu are ea ultimul cuvânt de spus. După ce revista Kamikaze a şters cu ea şi cu argumentarea ei proastă pe jos, ea ştergând într-un final mizeria-i de pe facebook, iar jurnalista care a făcut interviul ştergându-şi blogul, iat-o pe madam Vânău revenind în forţă cu prostii noi:

Pe româneşte, madam Vânău ne explică doct că nu ea e proastă pentru că argumentează prost şi şterge când îşi dă seama că lumea îi bate obrazul sau că lucrează la un securist dovedit, ci poporul nu înţelege demersul ei intelectual. Vast intelectual. Ce poate fi mai intelectual decât a pune un om să mintă? Sau a scrie numele revistei Kamikaze cu C, în încercarea de a sugera o alăturare amuzantă, pe care numai un creier varză o poate concepe, cu căcatul?

Dacă ar fi la prima ispravă de acest gen, poate ar fi iertabil. Dar unii dintre noi o mai ţinem minte de pe vremea când lucra la Hambar18 şi avea aceeaşi argumentaţie logică şi intelectuală când era întrebată cum de siteul TVR.ro arată atât de jalnic când a costat atât de mulţi bani. Şi cocoşismul prost. Ăsta nu se iartă, ci se sancţionează. Nu e sănătos pentru nimeni să creadă că toată lumea e proastă pentru că nu înţelege că a minţi e ok dacă ne atinge scoapele.

Şi în plus, cât de vacă încălţată să fii să invoci lipsa de reglementare când tu tocmai ai fost prinsă pe picior greşit? Cât de varză in creieri? Pe mine mă injură lumea că nu e reglementare? Nu, tanti, te injură că spui tâmpenii pentru a justifica o minciună.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.