popica

Canapeaua pe care o aveam în curte a decedat prin sinucidere. Mai precis, din cauza umezelii acestei veri secetoase (mulțumim, domnule Ponta), a mucegăit și s-a tot umflat furnirul ăla din care era făcută, până când a explodat prin rupere.

M-am uitat prin magazinele de gen. Prețurile la ceva asemănător nu scad sub 1500 de lei, lucru oarecum supărător pentru mine, pentru că mi se pare enorm de scump și totalmente nemeritat, pentru câteva surcele. Produsele gen rattan, făcute din fâșii de plastic împletit mă lasă rece, mici și înghesuite, făcute pentru terase unde se consumă illy și trabucuri, nu pentru acasă la mine, în Pantelimăun.

Prin urmare, la ideea nevestei, am găsit o soluție alternativă, mult mai ieftină și mult mai rezistentă. Sigur nu mucegăiește, sigur nu se rupe. Copiii o adoră, Popică e cel mai fericit că doarme cât de lăbărțat poate el.

Costuri: 16 bolțari a 3.18 lei bucata. Pernele sunt de la canapeaua veche.
WIn.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.