Mi-a plăcut să îi văd de aproape pe concurenți, să le văd emoțiile reale, fruste, nediluate de prestația scenică. Sunt niște copii tare frumoși.
Ca o ironie a sorții, am ajuns la X-Factor împreună cu Ioana din Maximia, despre care acum câteva zile urlam că nu le mai suport reclamele. ȘI EA ȘTIA… Ayway, una din puținele vedete fără pic de aere. Ceva mesaje să îi transmiteți, ținând cont că diseară mă întâlnesc și cu maximianul ei coleg?

Revenind la X-Factor.
Cel mai mult mi-a plăcut Diana Hetea

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27432″]

Din păcate, în urma unui impuls de moment datorat colanților și pentru că îmi plac gagicile geeks cu ochelari, am votat-o pe Antonia (pulicica pulicica pulicica bum) Filip. Să fie primit.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27433″]

Ce nu mi-a plăcut în studio? O oarecare debandadă. Nu zic mai mult, aștept diseară să vedem dacă e normală sau se datorează emoțiilor începutului. Ce îmi displace acum este că embedul de pe site nu e de fapt embed, ci o mică țeapă, care te anunță că nu poți vedea acest video aici, ci trebuie să intri pe site-ul lor. Uite-așa mă simt obligat să descarc filmele și să le pun la mine.

Ce nu mi-a mai plăcut? Comentariile de pe twitter. Sunet de căcat, x factor naspa, uăăă. Bă, dar vreunul din voi se uită la copiii ăia ce și cum cântă? Chestia asta o apreciați, că nu am văzut pe nimeni care să comenteze dacă cutare a cântat așa sau așa? Din păcate, imaginea negativă pe care și-a creat-o intact pe internet, datorată unor imbecili precum Badea, se răsfrânge și asupra unor lucruri cu care nu ar avea legătură.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27414″]

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27413″]

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”27412″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.