Așa începe.

Zeci de câini comunitari din oraşul dâmboviţean Găeşti au fost găsiţi morţi de către locuitorii unui cartier din localitate, care îi acuză pe angajaţii primăriei că au otrăvit animalele, autorităţile locale susţinând însă că nu au fost implicate într-o astfel de acţiune.

Tresaltă inima în mine de fericire. Poate vor lua exemplu și alții și ușor, ușor, scăpăm de această plagă. Mie îmi place formularea asta, cu localnicii care sunt scandalizați, din articol, de parcă nu am ști cu toții că sunt babele nebune care îi hrănesc din când în când, ca să își aducă aminte cum era pe vremuri, în spatele grajdului, sau băieții din parcări, care vor haite de câini să le păzească mașinile.

Bine, metoda de a arunca otravă pe jos e o tâmpenie maximă, dar există alte metode, neintruzive și neinvazive, care nu pun în pericol copiii mici din cartiere.

Ați mai auzit vreunul promisiuni că se face ceva, de cineva? Păi nu, că e campanie electorală, iar iubitorii de câini sunt vocali și bine plătiți de cei ce au interes să sugă bani pentru diverse programe de reintegrare și așa zisă sterilizare, iar noi ăștilalții avem o mare durere în spate. Mai bine să nu îi deranjăm pe maidanezari, nu? Că poate pierdem alegerile.

[donateplus]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.