Ok, am lămurit-o și cu bacalaureatul ăsta. Rezultatele sunt triste, am început să ne mândrim când se scot rezultate de peste 50% în licee. Stăteam ieri și vorbeam cu un prieten, când am dat noi bacul, dorința era de a scoate note mai bune, nu de a trece, pentru că nici nu ne puteam imagina că nu trecem. Și nu, leprelor, nu copiam, pur și simplu examenul de bac este un examen simplu.

Dar divaghez.
Mulți, foarte mulți din cei ce nu au luat bacalaureatul, au făcut meditații. Meditații la matematică, meditații la rromână, meditații care nu sunt deloc ieftine. Întrebarea este cum să iei 1 la matematică, după ce ai făcut un an de meditații? 1 înseamnă că omulețul ăla nu a luat nimic la bord, nu a învățat o iotă. Da, înțeleg, sunt niște prostălăi, dar profesorul ăla nu a remarcat că elevul său nu reține nimic din ce îi predă?

Vă spun eu, nu. pentru că nu l-a interesat și nu era în interesul său să o facă. Banii au intrat frumos la teșcherea, desigur, neimpozabili, după care mai ne plângem cum muncim noi din greu 15 ore pe săptămână și cât de greu este ca profesor.
Neînțeleși.

Artizanii distrugerii tineretului rromânesc.
Profesorii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.