Serios, după o vizită făcută ieri la unul din multiplele megaimageuri care împodobesc acest minunat sat/oraș desfundat și plin de conlocuitori, am ajuns la concluzia că MI își trimite angajații să facă aprovizionarea cu coșul, frumos, de la raftul Auchan.

Pentru că altfel, mintea mea nu își poate explica de ce un borcan de ness Jacobs costă în Auchan 27 de lei, iar la Mega Image, 35.

În adolescența mea, am lucrat inclusiv vânzător la buticul cartierului, unul dintre primele buticuri din Vitan, la domnul Nicorici. Domnul Nicorici cumpăra marfă din Europa sau din alte engros-uri, funcție de profilul mărfii. Săracul om, în viața lui nu cred că s-a gândit să își pună adaos comercial de 8 lei la un produs de 27 de lei. Țin minte cu siguranță că cumpăra ness-ul Amigo cu 15 lei și îl vindea cu 18. Deh, diferență de concepție comercială.

Da, beau cafea liofilizată (sau ce proces tehnic o avea Jacobsul), știu, o, voi ce beți numai Illy făcută pe buci de cadână fierbinte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.