Un articol care spune tot ce aș fi vrut eu să spun și mai mult decât atât. Dar cu un ton diferit, datorat și faptului că el nu se întâlnește zilnic cu specimenele respective. E bine, pe deoparte, să realizez că nu întâlnesc doar eu intoleranța și prostia, pentru că intrasem la idei, nu se poate ca zi de zi numai eu să am parte de așa ceva și că de fapt e o valoare universal valabilă la rromâni. Pe de altă parte, e trist să vezi în ce hal s-a ajuns în societatea de rahat în care trăim.

Delictul de a avea opinie. Etern valabil. Nu ai opinia mea. Nu ai opinia majoritații. Înseamnă că ești infractor. Înseamnă că ești plătit și vândut. Nu contezi. Discuția trebuie să fie doar de partea dreptății. Dreptății tale. Dreptatea mea nu există, pentru că nu poate exista decât un adevăr. Adevărul tău. Restul e irelevant. Amenințăm și o mamă căreia i-a fost ucis copilul, în lupta pentru idealul nostru. Dreptatea noastră.

Suflete mizere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.