Aș vrea să văd un protest împotriva chestiilor cu adevărat serioase. Cum ar fi câinii vagabonzi. Sau o inițiativă cetățenească realăîmpotriva acestei plăgi rromânești.

Atunci când femeia a ajuns la locul indicat, copiii erau mușcați deja de câini. Echipajele ajunse la fața locului au încercat să îl salveze pe micuțul de 4 ani, însă nu au mai putut decât să declare decesul.

Copilul de 6 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.
Digi24

Din păcate, hipsterii protestatari sunt aceiași care susțin dreptul la viață al animalelor, în detrimentul oamenilor. Mai știți câinele care l-a ucis pe japonez în București? A fost dus bine mersi în afara țării, de o doamnă miloasă.

Probabil că și acum nu se va întâmpla nimic, deși practic, orice măsură e tardivă. Un copil a murit, pentru că niște aleși ai oamenilor cedează constant la amenințările câtorva guralivi, care beneficiază de fonduri de la stat, pentru salvarea animalelor libere. Desigur, trebuie cipați și returnați în teritoriu.

E bine. Se știe, copiii era violenți, iar animalele simt violența și practic, bunica era vinovată, că nu i-a supravegheat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.