Nu a fost prea greu de ghicit pentru nimeni că săptămâna aceasta se vor înfrunta la duel Antonia și reFresh. Erau imediat următorii pe scara de jos a valorii și eu cel puțin, am zis de data trecută că ei vor fi aici. Așa cum e și normal, băieții afoni de la reFresh și-au făcut băgăjelul și au plecat, iar Antonia va mai rămâne o ediție, maxim două.

Ce aș vrea să subliniez.
Deja acest concurs muzical devine un concurs de strategie.
Adrian Sână îi plătește în continuare Paulei pentru mizeria făcută atunci când l-a trimis acasă pe Cristian Parmac, în detrimentul plângăciosului afon Mowgli.

Pe deoparte, îl susțin. Pe de altă parte, sfatul meu de bătrân ar fi să termine cu lovitul în Paula. Pentru că e foarte clar că Paula va fi prima care va rămâne fără elevi. E clar că T&L și Duo Voice nu au față de finală, și într-o confruntare directă cu Alin Văduva, Diana Hetea sau Iulian Vasile, ar pleca acasă plângând. Nici Morar nu stă foarte strălucit, Antonia fiind slabă, Irina e puștoaică și e foarte labilă psihic, singurul care ar mai conta ar fi Andrei Leonte, dar nici el nu prea a excelat.

Morar e primul care a remarcat faptul că pe final va rămâne la mâna Paulei și a început-o foarte vizibil să o lase mai moale cu împunsăturile și cred că Adrian încă nu vede marele pericol ce îl pândește. Degeaba copiii lui vor fi foarte buni, dacă Paula le va găsi la fiecare duel probleme gen ai luat mi minorul prost sau ce e cu armonicile astea nearmonice? și îi va trimite acasă.

E de urmărit, deja devine interesant cum, ca deobicei, o femeie va decide soarta atâtor oameni. Am impresia că și Paula și-a acceptat soarta și se concentrează pe viitor..
Vedem.

Într-o notă critică, am înțeles de ce naiba duminica spectacolul e ATÂT de plicticos. Pentru că domnii Răzvan și Dani obțin suspansul rostind circa 3 cuvinte pe minut. Mai dă-o-n mă-sa, nu așa faci suspans și nu tot timpul, nu se poate să ne uităm emisiune de emisiune cum bâlălăie cei 2 maxim 10 cuvinte într-un sfert de oră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.