inundatii

Mulți s-au urzicat la adresa lui Vali, când a scris că satul românesc trebuie să moară, luând mot-a-mot cuvintele sale și imaginându-și hoarde de hisperi corporatiști sugrumând țăranul român, cu firul de la încărcătoarele telefoanelor. Inclusiv Mircea Mi-am luat suturi in cur ca o fetiță Badea, alături de colegul său preot, Mihai Gâdea, care s-au gândit să îi facă și reclamații penale, pentru incitare la ură, ucidere etc.

Situaţie incredibilă în municipiul Botoşani. Unii dintre botoşănenii care ar putea primi lemne gratuit de la primărie le refuză pe motiv că sunt prea gros tăiate, nu sunt despicate, sau nu sunt lăsate în curte.

Știți povestea cu muieți-s posmagii, nu? Dar povestea cu bieții oameni luați de ape anual, din același loc? Dar cea cu oamenii care nu își fac asigurarea aceea de 20 de lei pe an? Dar pe oamenii care fac galerie jandarmilor, care dau la lopată ca să îi scoată din zăpadă, în timp ce ei servesc o jumătate de Unirea, băutură spirtoasă?

Sunteți siguri că satul românesc nu trebuie sa dispară?
Sursa

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.