În ultimele două săptămâni a început pe online o campanie finuță, în care diverși își dau cu părerea despre mersul la vot. Mai exact, despre cât de util e mersul la vot și cât de bine face el la ten, și cum dacă nu votezi, nu exiști, mergi și votează, cetățene, votul tău contează.

Mă opun ideii, fără nici o urmă de jenă. Votul tău nu contează, votul tău e un căcat, oricum iese cine trebuie, conform deciziilor luate într-o cu totul altă parte. Nu uitați, voturile sunt contorizate de STS. De ce credeți că Ponta s-a opus decorării șefului de la STS? Din cauza accidentului din Apuseni? Se poate, doar că mulți suntem de părere că e vorba de 7.5 milioane de motive, care ar fi trebuit să fie mai multe.

Ceea ce ne aduce la partea a doua a problemei. Toți vor să votezi, dar să votezi inteligent, prin urmare, cu ai noștri. Cei 7.5 milioane au fost niște retardați. Fii deștept, votează cu noi, nu cu ciuma comunistoidă-kominternistă-kaghebistă. Băsescu e un alcoolic și Udrea o parașutistă. Dacă votezi cu ei, votezi cu trotuarizarea instituționalizată. Dacă votezi altfel, înseamnă că ești foarte prost și meriți să mori în chinuri, băsist nenorocit sau stângel prost.

Votul tău contează? Vi se pare că votul meu pro Ponta și anti Băsescu a contat undeva?
Nu-i așa că sunt un prost și un stângel pentru că am votat cu USL-ul? Și că adevărul e în prohabul lui Băse și în vaginul mereu desfăcut al prințesei parcărilor? Nu-i așa că sunt un băsist împuțit pentru că îl injur pe Ponta și pe Voiculescu, tangențial și pe Prostea Badea?

Nu fiți proști. După experiența Băsescu, ei au nevoie de legitimitate. Au nevoie de număr mare de voturi. Nu mai merge jucărica cu cu cât mai puțini la vot, cu atât mai bine pentru noi. Pentru că deja interesele au devenit externe, jocurile se fac în altă parte, iar legitimizarea prin vot popular a devenit obligatorie, dacă vrei să dai un tun cu autostrăzi din fonduri europene.

Vreți cu adevărat să știți cine sunteți și ce sunteți? Uitați-vă acum în oglindă și spuneți-vă cât de multă satisfacție v-a adus votul pe care l-ați dat în ultimii 25 de ani. Memorați-vă chipul în timp ce faceți asta. Iar după ce veți vota pe 25 mai, pentru ca niște șmenari să aibă încă 4 ani salarii grase și șpăgi uriașe, uitați-vă în oglindă din nou și remarcați subtila schimbare petrecută pe chipul vostru.

Dintr-o ștampilă, ați devenit retarzi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.