Bănuiesc că toți știți de ciorile, pardon, rromii, care stau la podul ăla de pe Valea Oltului, unde se vinde brânză de burduf fake, în coajă de brad reală, simulând o avarie la mașină și se oferă să îți vândă cu doar 500 de lei, un inel de aur de mare valoare. Sau ce kkt găsesc ei de vânzare în ziua respectivă.

Ieri pur și simplu am oprit lângă un land rover condus de o tipă, care oprise, gata să fie șmenuită de băieți, și i-am strigat că e țeapă, sunt niște țigani nenorociți. A închis aia geamul și a fugit ca din pușcă. Și eu la fel, pentru că din baraca de lângă au ieșit încă vreo 4 gorobeți, gata să apere dreptatea.

Problema e că mulți știm, dar sunt și mai mulți care nu știu, multe femei, mulți nevinovați, mulți turiști, din țară sau străinătate, care sunt lăsați expuși mizeriei ăsteia.

CHIAR NU ȘTIE NIMENI DIN POLIȚIE? E chiar atât de greu să realizezi un flagrant și să pui zona sub supraveghere? Întreb și eu.

Pentru că 5 kilometri mai sus, doi domni de la rutieră întorceau pe linia continuă, blocând traficul, doar așa e la poliție, când ai treabă, aprinzi girofarurile și mergi, că de aia ai girofaruri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.