viitorul-romaniei

Nu, de râs nu e faptul că au apărut reclamele la școlile de meserii, ăsta e un lucru bun și absolut lăudabil. Viitorul unei țări este într-o clasă de mijloc puternică, în muncitori și meseriași buni, în oameni care pot face un business folosindu-se de propria forță de muncă.

În paranteză fie spus, știți cât de mult îmi doresc să găsesc un cizmar/pantofar care să știe să facă încălțăminte, nu doar să repare, punând flecuri? Pentru că am laba piciorului foarte groasă (insert smile), nu îmi intră piciorul decât în încălțări cu un număr mai mare. Care se transformă în bărci, sunt incomode și îmi provoacă dureri.

Revenind, da, bravo lor.
Problema e că nu reușesc să îmi dau seama dacă numele Spiru Haret e legat de facultatea de tristă amintire, cu același nume, moment în care aș privi totul cu maximă circumspecție, pentru că niște fabricanți de diplome rămân fabricanți de diplome până la capăt, indiferent de nivel.

Haios ar fi să nu aibă legătură cu universitatea Spiru Haret și ei săracii doar să fie mândri de numele ăsta, neștiind în ce mocirlă universitară l-au târât niște sărmani epigoni.

Poza e furată de pe facebook, dar nu mai știu de unde, i-am dat save în telefon ieri și am uitat să notez.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.