“Teza de doctorat elaborată de domul Victor Ponta şi susţinută public în anul 2003 respectă cerinţele academice din acea periodă şi este comparabilă din punct de vedere al acestor cerinţe, cu alte teze de doctorat susţinute în aceeaşi perioadă.

În urma analizilelor efectuate s-a constat că procedurile în urma cărora domnul Victor Ponta a obţinut titlul de doctor în ştiinţe juridice au fost în acord cu legislaţia în vigoare în anul 2003 şi nu se poate susţine calificarea de plagiat.

Cercetarea, aşa cum rezultp din referatele membrilor din comisia de susţinere, prezintă elemente de noutate şi cuprinde analize pertinente.

Bibliografia utilizată de autor este menţionată la sfârştiul lucrării.

Consiliul îşi asumă concluziile experţilor din domeniul juridic în ceea ce priveşte respectarea planului de pregătire prin doctorat, teza prin conţinut şi elemntele de contribuţie proprie justifică acordarea titlului de doctorat.
Consiliul apreciează că titlul de doctor în Ştiinţe Juridice, domeniul Drept, a fost obţinut de domnul Victor Ponta în concordanţă cu legislaţia în vigoare în anul 2003.”

din Gandul

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.