oameni distrusi

Știți că există o campanie pe indiegogo pentru salvarea greciei, care a strâns, în 2 zile, 850 000 de euro? Nu îi dau link, că mi s-ar părea că îmi bat joc de mine insumi să fac chestia asta. Anyway, la urma urmei, asta e, oamenii se plictisesc și au idei.

Problema e alta.
Există 5 oameni care au donat câte 5 000 de euro pentru salvarea greciei. Înțelegeți? 5 oameni au dat 5 000 de euro ca să salveze grecia de la bailout.

Mi se pare ilar și de prost gust. Mi se pare o fază demnă de acele momente biblice în care sfârșitul lumii e prevăzut de diverse semne de la dumnezeu. Unul din ele este faptul că oamenii dăruiesc bani ca să salveze de la ceva, nici ei nu știu ce, niște alți oameni care trăiesc din banii împrumutați de la alți oameni.

Probabil acei oameni nu ar dona nici 5 euro pentru un copil bolnav de cancer. Sau pentru niște bătrâni. Sau pentru a salva pădurea. Sau pentru a salva roșia montană.

În schimb au dat 5000 de euro să salveze grecia.

Idioților, copiii flămânzi din africa vă mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.